Услуги

FEURICH Услуги

Потърсете ни, за да получите обслужване за вашето пиано от най-високо ниво!

Пиано Alexander Herrmann

Акордиране и интонация

У дома или в концертната зала пианото трябва да е на ниво. За тази цел ние можем да предложим най добрите акордьори в браша. Вашето пиано може да зазвучи още подобре с приложените техники на интониране и обработка на чукчетата. Имате възможност да подсилите конкретен регистър в честотният диапазон на пианото.
Тази изключително прецизна дейност се извършва от малко специалисти, но ние сме щастливи, че при нас работят едни от най-добрите в бранша.

Транспорт и преместване

Преместете пианото си с най-добрите в бранша. Фойрих България е част от европеийска мрежа за транспорт и преместване на пиана и рояли. Нашата клиентела в този сегмент се простира в цяла Европа. Ние можем да извършим транспорт на вашето пиано или роял на възможно най ниската цена в Българиа и Европа, за качството което предлагаме. нашите служители са отговорни и способни да положат максимална грижа за вашето пиано. разполагаме с всички нобходими застраховки, а при желание на клиента може да се скл’чи и допълнителна такава. На нас се довериха клиенти от Австрия, Швейцария, Гърция, Холандия, Германия, Франция, Испания, Англия и др.

Ремонт и реставрация

Външни и технически ремонти – всичко е възможно при нас. Цялостна реставрация на инструмени, извършена съгласно най-съвременни технологии. Нашите специалисти притежават всички необходими сертификати, обучавани са в най реномираните западно-еропейски като Blüthner и Bechstein. Разполагаме с ремонтна база за външна реставрация с възможност за качествено боядисване и декориране с около 300 квадратни метра площ. Имаме възможност да поемем всякакъв вид ремонти на пиана и рояли. Може да разчитате на нашите консултации във всяка сфера на производството, ремонта и покупката на пиана и рояли.

Пиана и рояли под наем

Изключително изгодна опция, ако имате ограничен бюджет. Ние можем да предложим под наем богат избор от пиана и рояли. Независимо дали е за събитие, концерт, за в къщи или за вашият офис, не се колебайте да  се свържете с нас и да попитате за най ниската оферта за пиано или роял под наем. Предлагаме също страхотна опция за закупуване на инструмента в последствие, като ще приспаднем всички наемни вноски от цената.