Модели

Неповторим дизайн и звук

Качество гарантирано от традицията и иновацията.

Не само, защото сме уверени в качеството на нашите инструменти, а и защото вски ден се радваме на удоволствието от добре свършената работа, както и на удовлетворението да задоволим и най-изтънчения слух, ето за това всеки наш инструмент идва с 5 годишна гаранция. Разбира се първото акордиране е безплатно! Ние разполагаме с отлични специалисти, които могат да накарат вашето пиано да звучи по различен начин. Може да усетите мощта на басите, да се докоснете до спокойствието на средите или да вкусите от кристала на високите.

Иновативно производство

FEURICH има своя производствена линия във високотехнологичната фабрика за пиана „HAILUN“, в Нингбо, Китай.

Фабриката се гордее с постоянно нарастващото качество на своята продукця, контролирано по много стриктните критерии на екип от експерти на FEURICH. Рядко се случва фабриките за пиано да имат такъв тип сътрудничество.

„HAILUN“ е доставчик на части за пиана по поръчка и работи с редица марки пиана. През 2012г. това е първата компания за пиана, която излезе на стоковата борса в Китай. Дългият опит в производството на части за пиана и най-модерната апаратура, са сред основните компоненти за производството на уникалните елементи за пианата и роялите на FEURICH.

Благодарение на своя отдаден екип от експерти FEURICH създаде много иновативни и революционни инструменти. 

Тази комбинация от опит едновременно в традиционния и модерния начин на производство на пиана, позволява на фирмата постоянно да въвежда във всички сфери на производството нови методи. Отличното използване на високотехнологични машини, незаменимо майсторство и качествен контрол определят и най-високото качество.

Оттам се получава и едно уникално съзвучие на най-доброто от двата свята!