Diapason D’OR

DIAPASON D’OR

Известното френско пиано списание Diapason раздава ежемесечни награди за записи на класическа музика, както и ежегодни награди за пиана и рояли. Освен германския Preis der deutschen Schallplattenkritik и британската награда Gramophone, Diapason D’OR, е една от най-престижните награди за записи на класическа музика в света днес.

За наградите за пиано са създадени специални условия за тестване, с пианисти със завързани очи и всяко пиано, тествано в една и съща акустична среда.
До сега пианата FEURICH са получили три награди Diapason D’OR:

2007 и 2011: FEURICH 122 – Универсален

2008: FEURICH 178 (предшественик на новия FEURICH 179 – Dynamic II)

FEURICH 178 – Professional II получи престижната награда DIAPASON. За нас в FEURICH това беше, не само потвърждение на качеството на нашата работа, но и наградата ни вдъхнови да усъвършенстваме този велик инструмент. Наследникът на това пиано, FEURICH 179 – Dynamic II е интегрирал многобройни подобрения и иновации.

PIANISTE MAESTRO

Международното уважавано френско списание за ипана – Pianiste,  редовно изпробва и тества нови пиана на пазара. Те изследват всяко пиано, чрез свои методи, като дори посочват недостатъците на пиана на световни марки от най-високия ценови сегмент.

Нашият нов и иновативен продукт, FEURICH 123 – Виена, ги впечатли по всякакъв начин, и получи наградата PIANISTE MAESTRO.

2019-05-12T15:19:21+02:00февруари 12th, 2019|
Този уебсайт използва кукита. Съгласен съм